Eenmanszaak hoofdberoep

Momenteel aanvaarden wij geen dossiers in bijberoep meer gezien wij de maximale capaciteit hierin bereikt hebben.

Wanneer u een nieuwe uitdaging wil aangaan als zelfstandige is veelal het opstarten van een eenmanszaak de eerste stap.

Het “zelfstandig worden” heeft toch heel wat voeten in de aarde en er worden dagelijks vele vragen hieromtrent op ons afgevuurd.  Bij Vadecas trachten we steeds in een gratis verkenningsgesprek de lijnen uit te schrijven van uw zelfstandige zaak.

We vuren enkele vragen op u af en aan de hand van uw antwoorden werken we samen met u een plan uit.  We lichten u ook de 3 grote pijlers in detail toe:

  • Personenbelasting: hoe wordt deze berekend? Vanaf wanneer betaal ik 50% of meer aan belastingen, …
  • Sociale Bijdragen: Wat zijn dit? Hoeveel bedragen deze? Moeten deze steeds betaald worden? Hoe vermijd ik zware onaangename verrassingen na enkele jaren? Voor wat dienen deze eigenlijk?
  • BTW: Wat is BTW én hoe zijn wij als extern boekhouder u hierbij van dienst?  Welke tarieven zijn er van toepassing? Welke verplichtingen heb ik hiervoor?


Boekhouding, fiscaliteit en financieel advies


Starters

“Starten als zelfstandige” lijkt soms evident en makkelijk, maar heeft u wel alles grondig bekeken? Heeft u stil gestaan bij de eventuele valkuilen?

Eenmanszaak

U bent zelfstandig in hoofdberoep, maar u ziet het bos door de bomen niet meer?  U wilt een optimale begeleiding in uw reis door de wereld van het zelfstandig zijn? !

Vennootschappen

Bij het leiden van een vennootschap komt al gauw heel wat kijken. Houdt u zich liever bezig met uw eigen activiteit, dan kunnen wij u zeker verder helpen. Een optimale begeleiding bij uw boekhouding en fiscaliteit kan soms mooie deuren doen open gaan.