Boekhouding voor vennootschappen

Boekhouding en fiscaliteit is meer dan een ‘voldoen aan de wetgeving’. Een goede boekhouding laat toe de evolutie van je bedrijf in de gaten te houden én een goed kostenbeleid te voeren. Het is dus een werkinstrument om het verleden te evalueren en de toekomst te plannen.

De klassieke werkwijze bij een KMO is om de in- en uitgaven op te splitsen over verschillende plaatsen zodat er een inzicht gegeven wordt op de financiële structuur binnen het bedrijf zelf. Een volgende belangrijke stap is het opmaken en bekijken van het kosten-opbrengstenpatroon van uw bedrijf. Uit dit patroon kunnen we dan opmaken waar er dient gesleuteld worden binnen uw onderneming.

De boekhouding van een KMO biedt met andere woorden mogelijkheden om de strategie van het bedrijf en de producten verder te ontwikkelen. Bovendien kunnen wij als extern boekhouder met een veelvoud aan klanten ook een ervaring toevoegen en mogelijkheden voorleggen tot het verhogen van de financiële resultaten van uw bedrijf. Een taak die u met gerust hart aan Vadecas kunt toevertrouwen.

Experten in boekhouding, fiscaliteit en financieel advies


Starters

Starten als zelfstandige in hoofdberoep? Wij helpen je de sprong veilig te wagen, onder meer door mogelijke valkuilen onder de aandacht te brengen, samen de beste rechtsvorm te bepalen, de haalbaarheid van je plannen te analyseren en je resultaten mee op te volgen. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan.

Hulp nodig? Bel of mail ons

Eenmanszaak

Zie je als eigenaar van een eenmanszaak door de boekhoudkundige bomen het bos niet meer? Maak je geen zorgen: je hoeft écht niet alles zelf te doen. We begeleiden je graag, en werken daarvoor een plan op maat uit met aandacht voor onder meer je personenbelasting, sociale bijdragen en btw.  

Klinkt goed? Laat van je horen

Vennootschappen

Bij ons is boekhouding zoveel meer dan ‘voldoen aan de wet’. Wij maken er een onmisbaar instrument van waarmee je de evolutie van je zaak monitort, een goed kostenbeleid voert, je bedrijfs- en productstrategie verder ontwikkelt en je financiële resultaten verhoogt. Laat ons samen je toekomst plannen!

Neem contact met ons op