Wie is Vadecas?

Wij zijn een jong en ambitieus kantoor dat jou ontzorgt door de boekhouding van je vennootschap of eenmanszaak op ons te nemen. Of je nu een starter bent of een gevestigde waarde: dankzij Vadecas kun jij je voor 100% concentreren op je zaak en hou je meer tijd over voor de activiteiten waar je voldoening uit haalt.  

Toegankelijk en transparant

Toegankelijkheid troef bij Vadecas! We antwoorden binnen de 24 uur op je vragen en houden je op de hoogte, zodat je altijd weet waaraan je je mag verwachten. Bovendien wijzen we een vaste eindverantwoordelijke aan je dossier toe, die jouw zaak echt leert kennen. Verder zweren we bij transparantie en communiceren we open over onze tarieven. We werken niet met verrassingen, wel in vol vertrouwen.

Paperless, en toch persoonlijk

We zijn een 100% digitaal kantoor en zorgen er via handige tools voor dat je makkelijk mee kunt met die werkwijze. Je laadt je facturen op in onze software, en je ziet er je tussentijdse resultaten en openstaande leveranciersposten. Digitaal betekent echter niet afstandelijk! Je bereikt ons vlot via onder meer ons online vergaderplatform. Hoewel onze deur altijd voor je openstaat, hoef je dus geen tijd te verliezen met verplaatsingen naar ons kantoor in Sint-Amandsberg.

Klein kantoor, groot netwerk

Ons team telt een kleine tien experten, die zich stuk voor stuk concentreren op personen- en vennootschapsbelasting. Omdat al onze specialisten binnen die specifieke niche werken en daar de vinger aan de pols houden, kunnen we jou bijstaan met bijzonder diepgaande kennis. Heb je een vraag over erf- of successierecht of vermogensplanning? Daarvoor verwijzen we je naar onze vaste partners waarmee we al jaren heel nauw samenwerken. 

En je dossier? Dat staat van a tot z juist. Het cliché van de stijve of afstandelijke boekhouder is niet aan ons besteed, maar de voorliefde voor nauwkeurig en grondig werk zit er wél goed in bij Vadecas. Dat betekent dat jouw dossier op elk moment tot in de puntjes in orde is, dat we plichtsgetrouw achter ontbrekende stukken aan gaan, en dat we elke factuur en elk cijfer kunnen verantwoorden bij een eventuele controle. Zonder uitzondering en uiteraard wanneer alle info voor handen is.


Leer ons team kennen

Vandecasteele Chris

Vandecasteele Chris

Fiscaal Accountant - 09/228.30.88
LinkedIn profiel
Kamel Zerioh

Kamel Zerioh

Accountant - 09/228.30.88
LinkedIn profiel
Balci Erkan

Balci Erkan

Dossierbeheerder - 09/277.09.81
LinkedIn profiel
Van Hoye Seppe

Van Hoye Seppe

Dossierbeheerder - 09/277.09.83
LinkedIn profiel
Debrouwere Ise

Debrouwere Ise

Dossierbeheerder - 09/277.09.84
LinkedIn profiel
De Winne Stefanie

De Winne Stefanie

Dossierbeheerder - 09/277.09.86
LinkedIn profiel
Tetik Gül

Tetik Gül

Dossierbeheerder - 09/277.09.89
LinkedIn profiel
Gyselinck Anja

Gyselinck Anja

Dossierbeheerder - 09/228.30.88
Van Driessche Kim

Van Driessche Kim

Dossierbeheerder - 09/277.09.88
LinkedIn profiel
Van Steen Marie

Van Steen Marie

Dossierbeheerder - 09/277.09.82
LinkedIn profiel
Wymeersch Tim

Wymeersch Tim

Dossierbeheerder - 09/277.06.85
LinkedIn profiel