Wie zijn wij? Maak kennis met ons kantoor

Als jong, groeiend en vooral ambitieus kantoor ondersteunen we bij Vadecas de KMO op administratief, boekhoudkundig, financieel en fiscaal gebied.  Dit nu reeds voor meer dan 15 jaar!

Onze focus ligt op boekhouding voor KMO’s, maar ons pakket van diensten is erop gericht om iedereen, van starter tot ervaren ondernemer, te kunnen ondersteunen bij elke boekhoudkundige opdracht – van het inboekwerk tot jaarverslag. Bij Vadecas hanteren we het principe van de "schoenmaker blijf bij je leest".  Wij zijn daarom goed omringd door specialisten die een meer gespecialiseerde kijk hebben op bvb. successie -en vermogensplanning,... 

Door onze ligging bevindt ons ‘episch centrum’ zich in de regio groot Gent, maar dankzij mond-aan-mond reclame hebben we ook een aantal klanten ver buiten dit gebied. Iedere afstand is met de huidige communicatiemiddelen overbrugbaar!  Met een op maat gemaakt online communicatieplatform is geen afstand te ver.  Door het 100% paperless werken is tijd vrij maken voor een nodeloze verplaatsing geen "issue" meer.

We zijn een eerder klein kantoor en ervaren dit geregeld als 1 van onze sterkste troeven. Een klant is bij ons geen “nummer”. We houden van de directe aanpak. Alle mails en telefoons trachten we dan ook snel te beantwoorden!

Hieronder kan u ons team terugvinden:


Vandecasteele Chris

Vandecasteele Chris

Erkend Boekhouder – Fiscalist
Kamel Zerioh

Kamel Zerioh

BIBF Boekhouder
Balci Erkan

Balci Erkan

Dossierbeheerder
Seppe Van Hoye

Seppe Van Hoye

Dossierbeheerder
Debrouwere Ise

Debrouwere Ise

Dossierbeheerder
De Winne Stefanie

De Winne Stefanie

Dossierbeheerder
Gyselinck Anja

Gyselinck Anja

Dossierbeheerder