Boekhouding voor vennootschappen

Home/Voor Wie?/Boekhouding voor vennootschappen

Boekhouding en fiscaliteit is meer dan een ‘voldoen aan de wetgeving’. Een goede boekhouding laat toe de evolutie van je bedrijf in de gaten te houden én een goed kostenbeleid te voeren. Het is dus een werkinstrument om het verleden te evalueren en de toekomst te plannen.

De klassieke werkwijze bij een KMO is om de in- en uitgaven op te splitsen over verschillende plaatsen zodat er een inzicht gegeven wordt op de financiële structuur binnen het bedrijf zelf. Een volgende belangrijke stap is het opmaken en bekijken van het kosten-opbrengstenpatroon van uw bedrijf. Uit dit patroon kunnen we dan opmaken waar er dient gesleuteld worden binnen uw onderneming.

De boekhouding van een KMO biedt met andere woorden mogelijkheden om de strategie van het bedrijf en de producten verder te ontwikkelen. Bovendien kunnen wij als extern boekhouder met een veelvoud aan klanten ook een ervaring toevoegen en mogelijkheden voorleggen tot het verhogen van de financiële resultaten van uw bedrijf. Een taak die u met gerust hart aan Vadecas kunt toevertrouwen.