Wie zijn wij?

Home/Wie zijn wij?

Boekhouding & fiscaliteit

Als jong, groeiend en vooral ambitieus kantoor ondersteunt Vadecas zowel bedrijven als particulieren op administratief, boekhoudkundig, financieel en fiscaal gebied.

Onze focus ligt op boekhouding voor KMO’s, maar ons pakket van diensten is erop gericht om iedereen, van starter tot ervaren ondernemer, te kunnen ondersteunen bij elke boekhoudkundige opdracht – van inboeken tot jaarverslag. Vadecas is goed omringd door specialisten in hun vak rond bijvoorbeeld de huidige wetgeving rond boekhouding en fiscaliteit, successierechten, schenkingen, overnames,…

Door onze ligging bevindt ons ‘episch centrum’ zich in de regio groot Gent, maar dankzij mond-aan-mond reclame hebben we ook een aantal klanten ver buiten dit gebied. Iedere afstand is met de huidige communicatiemiddelen overbrugbaar!

We zijn een eerder klein kantoor en ervaren dit geregeld als 1 van onze sterkste troeven. Een klant is bij ons geen “nummer”. We houden van de directe aanpak. Alle mails en telefoons trachten we dan ook snel te beantwoorden!

Hieronder kan u ons team terugvinden:

Vandecasteele Chris
Erkend Boekhouder – Fiscalist

De Winne Stefanie
Dossierbeheerder

Gyselinck Anja
Dossierbeheerder

Balci Erkan
Dossierbeheerder

Debrouwere Ise
Junior Dossierbeheerder

Van Hoye Seppe
Junior Dossierbeheerder